strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: КРЕМ ЗА НЕГА НА ИСПУКАНИ ПЕТИ!

Автор:

Датум:

ноември 30, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

ноември 30, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Крем за нега на испукани пети

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/крем-за-испукани-пети/

Испуканите пети предизвикуваат многу непријатности, а да не зборуваме дека изгледаат многу неестетично. Чувството на постојана сувост, иритација на кожата, болка при одење и неволност да се носат отворени чевли поради испукани стапала се само дел од проблемот. Глетката на таквите нозе не е многу пријатна и допирот воопшто не е.
TianDe кремот за нега на петици за пукање ефикасно ја хидрира и храни кожата. Од ден на ден, потпетиците кои до неодамна „пукаа на шевовите“ стануваат помеки и попријатни на допир.

Производот содржи екстракти и масла од ретки растенија, витамини и навлажнувачки состојки. Заборавете на пукнатините, сувата и груба кожа, наместо тоа уживајте во мазноста и мекоста на вашите стапала.

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica