ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: КОЛЕКЦИЈА НА КРЕМИ И ТОНИЦИ СО ЕКСТРАКТ ОД ПОЛЖАВ – МУЦИН!

август 6, 2021

Колекција на креми и тоници со екстракт од полжав – муцин.

Се употребува за:

➡️Белези

➡️Темни флеки

➡️Старачки пеги

➡️Акни

➡️Стрии

➡️Борба против брчки

➡️Изгореници

➡️Лузни

➡️Измазнувачки/лифтинг ефект

Може да ја користат жени и мажи и нема ограничување во однос на годините!

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: