ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: КИНЕСКО КАФЕ КОЕ ГИ КОНТРОЛИРА ПРЕКУМЕРНИТЕ КИЛОГРАМИ И ИСФРЛА ТОКСИНИ ОД ОРГАНИЗМОТ!

август 1, 2022

Кинеско Кафе

Од дамнешни времиња, корисниот пијалок од зрна кафе се користи во традиционалната ориентална медицина како силен лек за детоксикација. Кинеското кафе има пријатен вкус и има голем број на истакнати и корисни својства: ги контролира прекумерните килограми. Исфрла токсини од организмот. Го чисти црниот дроб,го намалува нивото на холестерол во крвта,го зајакнува имунитетот,ја нормализира работата на цревата.

Предности на нормално функционирање на цревата:здрав стомак,подобро расположение,добра меморија,здрав сон,свеж здив,чиста кожа,имунитет. Лаксативно дејство се случува во рок од 6-10 часа,па затоа се препорачува да се пие во текот на ноќта.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: