Home

Perdormire
Здравје Струмица

ВО ТИАНДЕ СТРУМИЦА: ФЛАСТЕР ЗА ЖУЉЕВИ – ЕДНОСТАВЕН И ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА!

Home

WUHAN

– фластер за жуљеви

Wuhan – фластери за жуљеви

Меките пети и нивниот изглед се главниот атрибут на добро негувани стапала, што не е лесно да се постигне.

Всушност, калусот (жуљ) се состои од неколку слоеви на кератинизирана кожа која може и треба да се отстрани.

Она што ви треба се активните компоненти на лепенката Вухан
– едноставен и лесен за употреба.
Само ставете го на потребната површина.

Отстранете го фластерот за 4 часа и грубата кожа станува видливо мека веднаш.

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/