strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ФИТО-ЧАЈ СО МАГАРЕШКИ ТРН ЗА ЦРНИОТ ДРОБ!

Автор:

Датум:

јули 25, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 25, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Фиточај со Магарешки Трн за црниот дроб

Чајот содржи комплекс од билки кои имаат желудечно и хепатопротекционо дејство за стимулирање на гастроналниот тракт заради регулирање на метаболизмот на организмот.

Билките кои се дел од хербалната смеса поволно делуваат на варењето. Тие придонесуваат за природната одбрана, го поддржуваат нормалното варење, придонесуваат за нормално функционирање на црниот дроб и одржуваат нормално ниво на шеќер во крвта. Тие исто така ги поддржуваат нормалните функции на уринарниот тракт, жолчното кесе, помагаат за ментална рамнотежа и мирен сон.