ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ЕКО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА!

декември 27, 2021

🍃ЕКО детергент за перење алишта🍃

kosta.tiandeprodukti.com/product-category/eko-proizvodi/

🌏 Еко производ, кој е безбеден за семејството и животната средина, создаден врз основа на „шеќерни“ сурфактанти од растително потекло, без фосфати и хлор, биоразградлив.

💦 Ефикасност. Совршено ги пере алиштата дури и во ладна вода, го елиминира мирисот.

🧺 Разновидност. Погоден за бели и обоени алишта, вклучувајќи деликатни ткаенини, како и за сите видови машини за перење.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: