ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: БИЛЕН ЧАЈ ЗА КРВНИТЕ САДОВИ СО ДЕТЕЛИНА – ГИ ЗАЈАКНУВА ЅИДОВИТЕ НА КРВНИТЕ САДОВИ И ГИ ПРОЧИСТУВА!

декември 16, 2021

Билен чај за крвните садови со детелина

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/фиточај-за-крвните-садови-со-детелинк/

Билките кои се дел од билниот чај имаат благотворно влијание врз кардиоваскуларниот систем.
Фиточајот содржи хармонично одбран комплекс од билки кои го чуваат здравјето на срцево крвниот систем.Се препорачува за профилактика.

Природен чај од билки кој:

– ги зајакнува ѕидовите на крвните садови и ги прочистува,
– го регулира крвниот притисок,
-го нормализира венскиот и артерискиот проток на крв,
-го намалува нивото на холестерол во крвта.
Има корисен ефект кај луѓето кои страдаат од кардио-васкуларни болести.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: