Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ СО МАСЛО ОД ЧИЛИ!

Home

🌶🌶🌶Антицелулитен крем со масло од чили🌶🌶🌶

Антицелулитен крем со масло од чили 100 гр

✔Одлично ја загрева кожата
✔Jа подобрува циркулацијата
✔Го забрзува отстранувањето на масти од телото
✔ Го спречува создавањето на масни наслаги
✔Ја тонизира и ја зајакнува кожата
✔ Ја прави мазна и еластична