strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА И ВАСИЛЕВО: SYNOTTIP КАЗИНО ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ И МОМЧИЊА ЗА РАБОТА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО СО ПЛАТЕН ПРЕВОЗ – ПЛАТА ОД 26.000 ДЕНАРИ ДО 30.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

јуни 9, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 9, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

SYNOTTIP казино вработува девојки и момчиња за работа со или без работно искуство во Струмица и Василево со вклучен платен превоз и плата од 26.000 до 30.000 денари. Сите оние кои се заинтересирани, за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 078 513 811

Платата и условите се одлични!