ВО СТРУМИЧКО СЕ ВРАБОТУВА АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК СО ОДЛИЧНО ПОЗНАВАЊЕ НА ТУРСКИ ЈАЗИК И АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК СО ОДЛИЧНО ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

октомври 6, 2022

ЕЛПИ ДООЕЛ ВРАБОТУВА:

-АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК СО ОДЛИЧНО ПОЗНАВАЊЕ НА ТУРСКИ ЈАЗИК
-АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК СО ОДЛИЧНО ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Сите заинтересирани лица повеќе информации можат да побараат на тел: 071/205-724 или 034/344-420 или да остават свои податоци на e-mail: elpi_turnovo@hotmail.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: