ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВА ШОФЕР СО ПОЛОЖЕНА Ц КАТЕГОРИЈА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071 260 177

февруари 11, 2022

„Еуро Дистрибуција“ – Струмица има потреба од шофер со положена Ц категорија. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 071 260 177

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: