ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВА КУВАР И ПОМОШЕН ПЕРСОНАЛ ВО КУЈНА – ХОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ ГО ПРОШИРУВА СВОЈОТ ТИМ!

февруари 7, 2022

Хотел и ресторан “Етерно” Струмица вработува на позиции:

– КУВАР
– ПОМОШЕН ПЕРСОНАЛ ВО КУЈНА

Сите заинтересирани кандидати можат да ги контактираат на 075 472 122

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: