ВО СТРУМИЦА ПРОМОВИРАНА МОНОГРАФИЈАТА „СТРУМИЦА И СТРУМИЧКО НИЗ ПРОСТОРОТ И ВРЕМЕТО“

мај 20, 2022

Вчера во Струмица во малиот градски парк, беше промовирана монографијата на Заводот за заштита на спомениците на културата и Музеј – Струмица. Монографијата го носи насловот „СТРУМИЦА И СТРУМИЧКО НИЗ ПРОСТОРОТ И ВРЕМЕТО“ која е од големо значење за градот и струмичани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: