strumica denes logo

ВО ПЕТОК ТРИБИНА ВО СТРУМИЦА: РАЗБУДИ СЕ – СОВРЕМЕНИТЕ ИСКУШЕНИЈА КАКО ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ДУХОВНО БУДЕЊЕ НА ЛИЧНОСТА!

Автор:

Датум:

октомври 24, 2022

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 24, 2022

Категории:

Струмица

Во петок во Струмица во НУ Центар за култура „Антон Панов“ со почеток од 19:00 часот, ќе се одржи трибина на тема „Родова идеологија“. На трибината ќе зборуваат Викарен Епископ г. Јаков Стобиски, Д-р Биљана Аризанкоска Ефтимова (спец.психијатар, Раководител на Завод за ментално здравје за деца и младинци Младост, Здравствен дом Скопје), проф. Д-р Ристо Солунчев (професор на Филозофскиот факултет на Универзитетот Св.Кирил и Методиј, Скопје).