Perdormire
Реклама Струмица

ВО ПЕТОК ИКЕ ДЕ КОКА, ВО САБОТА ЛЕГАТО БЕНД – „КОСМОПОЛИТ“ И ОВОЈ ВИКЕНД СО ОДЛИЧНА АГЕНДА!

Резервирајте и уживајте во најдобрата забава со Ike de Koka овој петок во „Космополит“, а во сабота да уживаме со Легато бенд! Резервации на следниот телефонски број: 071-341-444