ВЛЕЗ БЕСПЛАТЕН: Денеска во Струмица концерт на Intelligent music project and Vrabevski super band!

декември 13, 2019

Бидете дел од Промоција на новиот албум sorcery inside

Концертот ќе се одржи денеска во Домот на култура во Струмица, почеток од 20:00 часот!

Учествуваат: Стојан Јанкулов- Стунджи, Славин Славчев, Боби Косатката,Бисер Иванов,Ивајло Звездомиров, Лина Никол,Иво Стефанов и Самуел Ефтимов, музички копродуцент Симон Филипс

Влезот е слободен

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ