strumica denes logo

ВК АКТИВ-СТРУМИЦА ОРГАНИЗИРАШЕ НАТПРЕВАР СО „БАЛАНС ВЕЛОСИПЕДИ“

Автор:

Датум:

септември 1, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

септември 1, 2020

Категории:

Струмица

ВК АКТИВ-СТРУМИЦА организираше натревар со „баланс велосипеди” за мали деца од 2-6 годишна возраст на 30.08.2020 во Градски Парк Струмица во склоп на СОФ 2020.

„Целта на баланс велосипедот е децата што поскоро да се конфронтираат со центрите за рамнотежа и координација, а наша цел е со ваквите активности да влееме страст за велосипедизам кај најмладите уште од најрана возраст.“ – напишаа тие.