strumica denes logo

Vita – Massage Center: Најосновниот начин за одржување на здравјето е да се елиминираат токсините!

Автор:

Датум:

март 28, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

март 28, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Најосновниот начин за одржување на здравјето е да се елиминираат токсините.

Бидејќи живееме во многу загадена средина, во нашето тело се акумулираат различни токсини без да сме свесни за тоа, со што ја нарушуваат нашата виталност, која некогаш сме ја поседувале.

Многу е важно редовно да го детоксицираме нашето тело!

Јонската детоксикација може да ги отстрани токсините и да го опорави нашето тело со активирање на ткивата, зајакнување на имунолошкиот систем, спречување на вирусни инфекции и промовирање на менталното здравје. Неопходна е детоксикација на телото и на тој начин одржување на здравјето.

Во центарот за масажа Вита во Струмица користиме микро електрични бранови за лекување на детоксикација на телото, а ова е најновиот технолошки изум за детоксикација за кој не е потребно консумирање лекови и хируршка интервенција. Тоа е брз и безбеден начин за природна детоксикација.

Врз основа на бојата на водата, имаме сензорни резултати за чистење на телото. Црната боја на водата укажува на присуство на тешки метали во организмот, алкохол и проблеми со црниот дроб. Црвено на астма, проблеми со крвните садови, портокалова на ревматизам, артритис и слично. Бојата на водата не ја одредува прецизно дијагнозата, но покажува кои органи се најзагрозени и од кои токсини се чистат. На површината на водата јасно се гледаат капките маснотии, што значи дека покрај токсините, од некои органи се ослободуваат и масти.

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 600 ДЕНАРИ
ВРЕМЕТРАЕЊЕ: ЕДЕН ЧАС