ВИЛА ПАРК ХОТЕЛ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР/КИ И ШАНКЕР/КИ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071 305 635

март 28, 2023

Вила Парк Хотел вработува КЕЛНЕР/КИ и ШАНКЕР/КИ. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 305 635

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ