ВИДЕО) КОСТА КОСТАДИНОВ: Ова не личи на Струмица, ова не се одлики на струмичани, поднесени се кривични пријави!

февруари 28, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Ова не личи на Струмица, ова не се одлики на струмичани.

Превземаме радикални чекори за справување со несовесни жители кои пуста желба им е да ја загадуваат Струмица.

Поднесени се кривични пријави, сите надлежни институции се во тек и ја следат ситуацијата.

Благодарност за издржливоста на комуналните инспектори и редари, инспекторката за животна средина, СВР Струмица, пожарникарите.
Мои сограѓани верувајте дека сме исправени пред многу сериозен предизвик, отпорот и агресијата врз институциите е огромен до степен да се донесени да им е загрозен животот.

Откажување нема, постапуваме уште посплотено и организирано.

Струмица ќе биде чиста!

ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/kosta.kostadinov.18/videos/1582932562072407

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: