(ВИДЕО) ГОВОР НА СТУДЕНТ ЗА КОЈ ДЕНОВИВЕ ЗБОРУВААТ СИТЕ: Mакедонија еднаш, Македонија двапати, Македонија трипати – ПРОДАДЕНО!

мај 2, 2022

Говорот на Јован Јанев, студент во втора година на Правниот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев” од Штип ги одбележа десеттите по ред Ораторски вечери. Изведбата и текстот не оставаат никого рамнодушен:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: