Весна Илова Ташева: Неурофидбек терапија и развој на говорот!

ноември 16, 2021

Околу третата година КАЈ ДЕЦАТА ДОАЃА ДО ЗАБРЗАН РАЗВОЈ НА ГОВОРОТ тн.ЕКСПЛОЗИЈА НА ЗБОРОВИ (ОКОЛУ 1000). Доколку во овој опис не го препознаете вашето дете, загрижени сте, околината ви зборува ” ќе преговори, не грижи се ”, побарајте помош и совет од стручно лице, а воедно ослободете ги потенцијалите кај вашето дете со помош на неурофидбек терапија.

За дополнителни информации обратете се кај неурофидбек терапевтот Весна Илова Ташева 077 704 440

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: