ВЕСНА ИЛОВА ТАШЕВА : МОЖАМ ДА ГО ПРОЧИТАМ СЕКОЈ МОЗОК!

ноември 24, 2021

Закажете го вашиот термин за процена на тел. 077704440

Вклучете се во третманите за Неурофидбек терапија.

Подобрете го квалитетот на вашиот живот!

Неурофидбек по методата на Отмер е терапевска метода која го стимулира и учи мозокот да ги надмине состојбите како што се:

Аутистичен спектар;
АДХД (нарушување на вниманието со хиперактивност);
нарушено внимание и концентрација;
потешкотии во учењето;
агресија;
пореметување на сонот, несоница;
анксиозност;
депресија;
мигрена;
мозочен удар;
тремор;
хипертензија;
хронична опстипација;
бруксизам;
панични напади;
нагли промени на расположението;
ноќен страв;
Синдром на немирни нозе;
говор и говорно изразување;
емоционална нестабилност;
намалена волја.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: