Home

Perdormire
Политика Струмица

ВЕЧЕРВА ВО 20:45 ЧАСОТ, ТВ ДЕБАТА ПОМЕЃУ КАНДИДАТИТЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА!

Home

ТВ-дебата вечерва во 20:45 часот на „Телевизија 24“ помеѓу кандидатите за градоначалници на општина Струмица.