ВЕЧЕРВА ЌЕ ЗАПОЧНЕ НОВОГОДИШНО-БОЖИЌНИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ДО КУКЛИШ!

декември 16, 2022

Вечерва со почеток од 19:00 часот во Куклиш ќе започне турнирот во мал фудбал кој ќе трае до Божиќ кога ќе се одигра финалниот натпревар.

1 МЕСТО – 100.000 ДЕНАРИ
2 МЕСТО – 60.000 ДЕНАРИ
3 МЕСТО – 30.000 ДЕНАРИ

НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ГОЛМАН
НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ
НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ИГРАЧ

Богат паричен награден фонд и многу изненадувања.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ