ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ОД СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА: ОТСЕЦИТЕ ЗА УПРАВНИ РАБОТИ ВО СТРУМИЦА ЌЕ РАБОТАТ И ВО САБОТА!

јули 8, 2021

Секторот за внатрешни работи Струмица, Одделение за управни работи, ги известува граѓаните дека Отсеците за управни работи во Струмица и Радовиш ќе работат и во сабота (10.07.2021) со работно време од 08.00 до 16.00 часот.

Во овој термин граѓаните ќе може да ги подигнат веќе изготвените лични документи, како и да аплицираат за издавање на нови.

Напоменуваме дека изготвени и пристигнати се сите лични документи (патни исправи, лични карти и возачки дозволи) за кои граѓаните аплицирале до 02.07.2021 година.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: