strumica denes logo

„ВАМЕТАЛ“ ОД СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ПОВЕЌЕ ЛИЦА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

јануари 12, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 12, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ вработува повеќе лица со или без работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следните телефонски броеви:

034/329-284
078/444-222