„ВАМЕТАЛ“ ОД СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ЛИЦА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

јули 23, 2023

Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ вработува лица со или без работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следните телефонски броеви:

034/329-284
078/444-222

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ