УТРЕВЕЧЕР АНСАМБЛОТ ЗА НАРОДНИ ИГРИ И ПЕСНИ „ТАНЕЦ“ ДОАЃА ВО СТРУМИЦА ПРЕД ПЛАТОТО НА НУЦК „АНТОН ПАНОВ“

јули 22, 2021

🇲🇰Ансамблот за народни игри и песни „Танец“ доаѓа во Струмица 🎶

🇲🇰Симболот на македонската култура и уметност, најважниот презентер на македонското фолклорно творештво ќе се претстави пред Струмичани утревечер во 21:00 часот.

Локација – плато пред НУЦК „Антон Панов“ Струмица

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ