Home

Perdormire
Струмица

УТРЕ ЌЕ ИМАМЕ МОЖНОСТ ДА УЖИВАМЕ ВО ПОСЛЕДНАТА ПОЛНА КРВАВА МЕСЕЧИНА ЗА ОВАА ГОДИНА!

Home

Октомвриската полна месечина има многу имиња: ловечка месечина, селидбена месечина, ледена месечина или крвава месечина. Ќе го достигне врвот на 9 октомври и ќе биде во знакот Овен. Ќе има големо влијание врз сите хороскопски знаци, но на два од нив ќе дејствува особено силно.