Home

Perdormire
Настан Струмица

УТРЕ ЈУПИТЕР ЌЕ БИДЕ НАЈБЛИСКУ ДО ЗЕМЈАТА, НА 22 АВГУСТ ЌЕ УЖИВАМЕ ВО ПРЕКРАСНАТА СИНА МЕСЕЧИНА!

Home

На 19 август Јупитер ќе биде најблиску до земјата, а на 22 август ќе уживаме во убавата сина месечина. Наша препорака е да изберете што повисоко и потемно место!