Home

Perdormire
Струмица Хуманост

УСПЕАВМЕ: МАЛИОТ ХЕРОЈ ОД СТРУМИЦА ВЛАДИМИР ГРЧЕВ, ЗАМИНУВА НА ЛЕКУВАЊЕ ВО ТУРЦИЈА!

Home

Мајката на тригодишниот Владимир Грчев од Струмица кој боледува од целебрална парализа, објави дека потребните средства за Владимир се соберени и заминуваат на физикална терапија во Турција! Таа исто така упати голема благодарност до премиерот Зоран Заев и пратеникот Коста Костадинов кои ја покажале хуманоста и човечноста за Влатче на дело. Благодарност упати и до сите оние кои донираа преку телефонските броеви и дадени сметки.