УПИСИ: УЧИЛИШНИОТ ЦЕНТАР ВО СТРУМИЦА „ХЕЛЕН ДОРОН“ НУДИ КВАЛИТЕТНА И СВЕТСКА ЕДУКАЦИЈА НА ИЗУЧУВАЊЕ НА АНГЛИСКИОТ ЈАЗИК!

август 24, 2021

КЛИКНИ ОВДЕ: Helen Doron Strumica Macedonia

🌏Helen Doron English училишниот центар во Струмца веќе 9та година по ред ја нуди најдобрата едукација за деца во градот и им
овозможуваме на децата од нашиот град пристап до квалитетна и светски докажана едукација, преку која англискиот јазик го изучуваат како мајчин јазик.

💡Helen Doron English методологијата е ориентирана кон резултати кои се видливи уште првата година:

✅Децата го зборуваат англискиот јазик како мајчин јазик, течно, слободно и со природен акцент.
✅Децата стекнуваат самодоверба да се изразуваан на англиски јазик, користејќи богат речник и сложени фрази и граматички зборови.
✅Децата толку многу се забавуваат на часовите, што не се ни свесни колку многу учат.
✅Децата развиваат љубов кон учење.

Децата стекнуваат многу енциклопедиско знаење, бидејќи програмити се многу богати со едукативни содржини, запознавајќи ги децата за светот, природата и многу интересни теми.

❗УПИСИТЕ се во тек!

Повелете на бесплатен ДЕМО час, за одблиску да се запознаете со магијата на Helen Doron English едукацијата.

Закажете на тел. 071 24 24 76

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: