УЧЕНИЦИТЕ ОД ТРЕТО А ВО ООУ „ВИДОЕ ПОДГОРЕЦ“ СО НИВНАТА УЧИТЕЛКА НАДИЦА ЃОРЃИЕВА, СО НОВОГОДИШНА ПРИРЕДБА ЈА ИСПРАТИЈА 2022 ГОДИНА!

декември 29, 2022

Чекајќи да пристигне дедо Мраз учениците од трето а одделение со својата учителка Надица Ѓорѓиева од ООУ “Видое Подгорец ” подготвија интересна новогодишна приредба . Се подготвувавме околу еден месец, со многу подршка и помош од родителите успеавме да се претставиме најдобро што можеме-одговри учителката.

Многу насмевки,весели,среќни деца и родители ја исполнија салата на пицеријата Хепинес.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: