ТОБАКО ВО СТРУМИЦА БАРА ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА 070 253 277!

јуни 27, 2021

Струмичко Тобако има потреба од девојки за работа. Сите заинтересирани за подетални информации на следниот телефонски број: 070 253 277!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ