СТРУМИЦА ЌЕ ДОБИЕ ЗАТВОРЕН БАЗЕН!

јануари 1, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општна Струмица:

Струмица добива затворен базен! ❤️

За крај како градоначалник од збор, сакам да ја заокружиме годината со уште еден проект.

Вчера е објавена јавната набавка за изградба на затворен базен во Струмица.

Мои струмичани од градот и од населените места, нека ви е со среќа уште еден значаен капитален проект.

2022 навистина ја направивме да биде година на спортот!

Благодарност до владата, благодарност до директорот на агенцијата за млади и спорт и мој добар другар Naumce Mojsovski за несебичната соработка со нашиот град!
Аирлија.

ФОТО: Интернет

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: