СТРУМИЦА ДОБИВА ПАМП ТРАКА ЗА ВЕЛОСИПЕДИ!

мај 7, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Зборот е збор! За многу брзо време Струмица добива памп трака за велосипеди! 95% завршено 😀

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ