СТРУМИЧКИТЕ БРАЌА СТИЛИСТИ ДОНЕ И САШЕ МАНЧЕВИ, ОВОЈПАТ СЕ ПОГРИЖИЈА ЗА СТИЛОТ НА ПОЗНАТИОТ ФУДБАЛЕР НА ЧЕЛЗИ РИС ЏЕЈМС!

октомври 10, 2021

Убава вест ни доаѓа повторно од Англија. Познатите струмички браќа стилисти Доне и Саше Манчеви, повторно ја докажаа својата професионалност. Овојпат тие се погрижија за стилот на познатиот фудбалер Рис Џејмс кој игра во Челзи и се смета за еден од најдобрите десни бекови во светот. Тој со Челзи го ги има освоено Лигата на шампионите и Супер купот.

Доколку сакате да ги користите услугите на двајцата браќа, тоа може да го сторите и во Струмица во новоотворениот салон „Бербершоп Лимитед Едишн“ кој е во нивна сопственост.

ЛОКАЦИЈА: МАРШАЛ ТИТО БР.41 (СТАРА ЧАРШИЈА)
БРОЈ ЗА КОНТАКТ: 077 570 778

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: