strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА КАЗНИ 18 ПЕШАЦИ КОИ НАПРАВИЛЕ ПРЕКРШОЦИ!

Автор:

Датум:

октомври 30, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 30, 2019

Категории:

Струмица

– На 28.10.2019 година во времето од 08.00 до 14.00 часот на подрачјето на подрачјето на Секторот за внатршни работи Струмица била спроведена акциска контрола со цел откривање на прекршоци сторени од страна на пешаци. Притоа, биле констатирани 18 прекршока, кои се соодветно санкционирани.