Home

Perdormire
Струмица

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ПРЕВНЦИЈАТА СО ПРЕВЕНТИВНА АКТИВНОСТ НАСЛОВЕНА „БИДИ ПОДГОТВЕН“

Home

Одбележан Денот на полициската превенција. Отсекот за превенција во СВР Струмица денес пригодно го одбележа денот на превенцијата со превентивна активност насловена “Биди подготвен! За безбедно патување во зима! Реализирана во партнерство со РСБСП со делење флаери и фрешери со едукативна содржина, истовремено на лице место од страна на стручни лица од Автодијагностика ДООЕЛ Струмица на учесниците во сообраќајот им беше демонстрирано поставување синџири за снег за погонски тркала.