strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЧКО ДЕЛЕШЕ ФЛУОРОСЦЕНТНИ НАЛЕПНИЦИ НА ТРАКТОРСКИ ПРИКОЛКИ СО ЦЕЛ ПОГОЛЕМА ВИДЛИВОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ!

Автор:

Датум:

октомври 17, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 17, 2020

Категории:

Струмица

Секторот за внатрешни работи Струмица преку Отсекот за превенција и ПС за БПС Струмица во партнерство со РСБСП, денес во населените места с.Дабиља и с.Банско спроведе превентивна активност во рамките на проектот

“Управувај безбедно со земјоделски машини”, со делење и поставување флуоросцентни налепници на тракторски приколки, се со цел поголема видливост и безбедност во сообраќајот.

Ваквите превентивни активности на подрачјето на Сектор ќе продолжат во претстојниот период.