Perdormire
Реклама Струмица

СТРУМИЧКАТА ОПТИКА ЛМ ПОВТОРНО СО АКЦИЈА: КУПИ ЕДЕН ПАР ОЧИЛА И ЗЕМИ УШТЕ ЕДЕН ГРАТИС!

#OptikaLM повторно со вашата омилена акција❗️

1️⃣+1️⃣❗️ Купи еден пар очила и земи уште еден ГРАТИС❗️

За лето со стил. ☀️ 😎

Акцијата важи за сите очила за сонце и диоптриски рамки. 🕶 👓

@optikalm