СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „МЕТАЛОПРОМЕТ“ ВРАБОТУВА ОПШТИ РАБОТНИЦИ, МЕХАНИЧАРИ И ЗАВАРУВАЧИ ЗА РАБОТА НА ЛИНИЈА ЗА ЦЕВКИ!

август 8, 2023

Струмичката компанија „МЕТАЛОПРОМЕТ“ вработува ОПШТИ РАБОТНИЦИ, МЕХАНИЧАРИ и ЗАВАРУВАЧИ за работа на линија за цевки. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070-302-300

=

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: