СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА ФИС ДОО БАРА РАБОТНИК ЗА КРОЕЊЕ И КАНТИРАЊЕ НА ИВЕРКА И МЕДИАПАН СО ИЛИ БЕЗ ИСКУСТВО!

ноември 2, 2022

Струмичката компанија ФИС ДОО (Индустриска зона – Дабиље) бара работник за кроење и кантирање на иверка и медиапан со или без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски броj: 070 243 860

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ