strumica denes logo

СТРУМИЧАНКАТА ВЕРИЦА КРСТЕВСКА ОСВОИ ПРВО МЕСТО НА ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА!

Автор:

Датум:

мај 8, 2023

Автор:

Датум:

мај 8, 2023

На државниот натпревар по биологија кој се одржа на Природно математичкиот факултет во Скопје, ученичката на СОУ „Јане Сандански“ Верица Крстевска од четврта година ја освои првата награда. Честитки за ученичката и нејзината менторка Василка Хаџи Котарова.