СТРУМИЧАНКАТА АНГЕЛА КОТУРОВИЌ СО ШЕСТ ГЛАСА СЕ ПЛАСИРАШЕ ВО ТРЕТИОТ КРУГ ВО ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД!

јануари 14, 2023

Струмичанката Ангела Котуровиќ и нејзината менторка Марија Шерифовиќ се пласираа во третиот круг во Ѕвездите на Гранд. Талентираната Котуровиќ своите квалитетни гласовни способни ги покажа со песните „Пољуби ме од Нина Бадриќ и „Нисмо смели“, песна која ја изведува нејзината менторка.

И овојпат како и претходно, Ангела го освои жирито кои беа позитивно изненадени од нејзината изведба во вториот круг.

Многу успех понатаму во натпреварувањето!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ