СТРУМИЧАНИ КАЗНЕТИ БИДЕЈЌИ БЕЗ ДОЗВОЛА СОБИРАЛЕ ОТПАДЕН МАТЕРИЈАЛ!

мај 27, 2021

Неколку лица од Струмица казнети бидејќи собирале отпаден материјал од електронска опрема, автомобиллски школки на сопствено земјиште и електрична опрема без дозвола. Истите лица ги растичистиле локациите од кои го собирале отпадот и казнети се парично.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ