СТРУМИЧАНЕЦОТ ЕМИЛ ГЛИГОРОВ Е НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОСНОВНИОТ СУД ВО СТРУМИЦА!

мај 12, 2020

Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 339-та седница одржана на ден 07.05.2020, Емил Глигоров судија на Основен суд Струмица е избран за претседател на Основен суд Струмица. Во периодот од 2005 до 2009 година, Емил Глигоров исто така беше претседател на Струмичкиот суд. Честитки и успешна работа!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: