Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЦА СЕКОГАШ КРЕАТИВНА: „ASTERI COOKIES“ СО ГОЛЕМА ЉУБОВ НАПРАВИ ЧОКОЛАДИРАНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА И ЗАЈЧИЊА!

Home

Велигден отсекогаш бил празник кој со радост сме го дочекувале во нашиот град и држава, така е и оваа година и покрај пандемијата.

„ASTERI COOKIES“ со голема љубов направи чоколадирани велигденски јајца и зајчиња,

а истите може да ги набавите и вкусите директно од ASTERI „COOKIES“ кој се наоѓа веднаш до Собранието во Струмица.

Во продолжение погледнете ги фотографиите: