СТРУМИЦА ГИ ПОЧИТУВА ПРЕПОРАКИТЕ: И „АВАТАР“ ГИ ЗАТВОРА ВРАТИТЕ И ГИ ОДЛОЖУВА ДОГОВОРЕНИТЕ НАСТАПИ!

март 12, 2020

„АВАТАР“-СТРУМИЦА:

Драги 🅰️ватарци, согласно препораките на Министерството за здравство, а поради настаните со вирусот Ковид-19, клуб 🅰️ватар како општествно одговорен субјект кој се грижи за општеството овој викенд нема да работи.

Се гледаме во најскоро време.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит, клуб 🅰️ватар !

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ